Tietoa meistä

The Team

stella

Stella Fazlollahi

Stella on Dash Designin perustaja ja toimitusjohtaja. Hän on opiskellut psykologiaa ja taidetta Iranissa ja Saksassa. Persialaisen käsityötaiteen tuntijana ja trenditietoisena yrittäjänä Stellan intohimona on yhdistää idän ja lännen kulttuuriperinteet ruokapöydässä ja kotona.

sasha

Alexandra Petrova

Alexandra on graafinen suunnittelija ja valokuvaaja. Hän on konsultoinut useita suomalaisyrityksiä markkinoinnissa ja muotoilussa. Alexandra on sielultaan visualisti ja taiteen rakastaja.

Arian

Arian Kermanchi

Arian on enemmän kuin pelkkä ohjelmoija. Hän on suunnitellut Dash Designin e-liiketoimintakonseptin ja vastaa markkinatutkimuksesta ja taloudesta. Vapaa- ajallaan Arian toimii intohimoisena muusikkona.

Sähköpostiosoitteet ovat etunimi.sukunimi@dashdesign.fi

Zarin Porcelain Industries

factory

Zarin Porcelain Industries on perheyritys, jolla on taustalla yli 130 vuoden kokemus keramiikan valmistuksesta. Yhtiö itse on perustettu vuonna 1984 tarkoituksenaan valmistaa korkealuokkaisia posliinisia käyttöesineitä. Uuden teknologiansa ja oman tutkimus- ja kehitystyönsä ansiosta Zarin Porcelain on Lähi-Idän johtava posliiniastiastojen valmistaja ja samalla se on yksi maailman nykyaikaisimmista posliinituotteiden valmistajista.

Tehtaan pinta-ala: 150000 m^2

Henkilöstö: 1100